A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей № 4
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Навчально-польові збори. День перший

Готовність Збройних Сил України до виконання своїх функцій значною мірою залежить від її особового складу, зокрема підготовленості молоді до проходження військової служби. Сьогодні 24 квітня 2024 року, у Жашківському ліцеї №4  розпочалися навчально-польові збори для учнів 11-класів Жашківських  ліцеїв  №2, №3, №4, Скибинського та Тетерівського ліцеїв. З метою практичного закріплення і вдосконалення рівня знань, умінь і навичок учнів  з навчального предмета «Захист України» Богач А.А. та "Основ медичних знань"  Куца О.О. привітали учасників збору, побажали успіхів у виконанні поставлених завдань. Учителі предмету "Захист України" Мусієнко М.М. та Підвезяний М.Г. оголосили план проведення заходів. Ліцеїсти демонстрували знаннєвий та діяльнісний компоненти зі стройової та прикладної фізичної підготовки, виконували початкові вправи стрільби, відтворювали дії солдата в бою у складі малих тактичних груп. Дівчата ж проявляли свої знання в галузі домедичної допомоги, а саме: зупинка кровотеч, способи та правила транспортування потерпілих при різноманітних ушкодженнях.

14:33 24.04.2024

"Фантастичний космос"🌌

🚀🛰🛸12 квітня - Всесвітній день авіації🚀 і космонавтики!🛰 Мчать круг Сонечка планети, Наче швидкісні ракети. Стрімголов біжать по світу По довколишнім орбітам. Хто летить до Сонця ближче,  Оббігає коло швидше!  А хто далі – навпаки,  Дуже довгі там шляхи! Повний оберт – це наш рік,  Від Землі береться лік.

17:32 12.04.2024

"Космічні пригоди"

Чи знаєте ви, що до Місяця можна дійти пішки за 9 років? А ось прогулянка до Сонця займає 3500 років😊.   Учні 3 класу поринули у "Космічні пригоди"🚀 присвячені Всесвітньому дню авіації та космонавтики. Діти познайомилися із великими досягненнями людства в подоланні космічного простору👩‍🚀. Разом ми подорожували Сонячною системою, з'ясували подібності та відмінності планет, розкрили деякі  їх таємниці, міркували про значення Сонця для життя на Землі.  Третьокласники удосконалили свої вміння і колективно виготовили модель Землі в техніці пап’є-маше 🌍

16:23 12.04.2024

«Батарейки, здавайтеся!»

Жашківський ліцей №4 успішно пройшов відбір для участі у спільній програмі руху «Батарейки, здавайтеся!» та Епіцентра 💚

10:46 09.04.2024

"Без труда нема плода"

Протягом канікул учні 1класу Жашківського ліцею №4 (класний керівник Полонська Т.В.) разом з батьками провели дослідницьку роботу щодо росту і розвитку рослин. Дослідження показали, що сонце, вода, повітря і поживні речовини сприяють розвитку рослин. Це згуртувало батьків і діток для кращого подальшого навчання. "Без труда нема плода", - говорить народна мудрість.

13:12 08.04.2024

«Шкільний урок волонтерства: Як творити добро тут і зараз»

29 березня у нашому ліцеї педагогом -організатором (Городнюк А.В.) у 8 класі був проведений  «Шкільний урок волонтерства: Як творити добро тут і зараз». За ініціативою ГО «Українська Волонтерська Служба» та ГО «Рух Олександра Педана «JuniorS», а також за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, МОН України, Міністерства молоді та спорту України.Під час уроку учням було  розказано про основи волонтерства, види волонтерства, соціальні проблеми та способи їх вирішення завдяки волонтерству, про способи долучитися до волонтерства.  Обов'язковими елементами уроку було опитування для учнів та виконання руханки. 

16:26 29.03.2024

Тренінг з тактичної медицини

28 березня наш ліцей відвідав Жашківський ліцей №3, де відбувся тренінг з тактичної медицини для роїв середньої та старшої вікових груп Всеукраїнської дитячої юнацької військово –патріотичної гри «Сокіл» (Джура). 

15:36 28.03.2024

Засідання атестаційної комісії

28 березня було проведено засідання атестаційної комісії І рівня. В ході атестації  наші педагоги: Підпалок Л.Д. вчитель початкових класів, Посєвіна О.В. вчитель фізичної культури, Загарія Я.В. вчитель історії та правознавства поділилися методами та формами роботи, презентували  власний досвід, зробили самоаналіз роботи в міжатестаційний період.

15:21 28.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень