A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей № 4
Жашківської міської ради Черкаської області

Тиждень безпеки дорожнього руху

Дата: 11.05.2019 10:04
Кількість переглядів: 586

          Велика увага в школах приділяється вивченню правил дорожнього руху, адже незнання або невміння дотримуватись певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а навіть життя.

         З метою посилення профілактичної та роз'яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах та закріплення знань правил дорожнього руху в нашій школі пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху під девізом: «Дитинство – безпечні дороги».

         Робота проводилась згідно плану проведення тижня. Протягом тижня діти мали можливість якомога більше поглибити свої знання про правила дорожнього руху. Класоводами, класними керівниками та вчителем основ здоров'я проведено  Єдині національні уроки «Безпека на дорозі – безпека життя».

        На засіданні ЮІР було прийнято рішення попрацювати з учнями молодших класів з метою підвищення рівня культури поведінки учнів на дорогах. Саме в ГПД було проведено у формі інтерактивної бесіди, вікторин, гри, роз'яснювальну роботу. Вихователь ГПД разом зі своїми вихованцями долучилися до цих заходів. Цікавими та змістовними були відеофільми з профілактики ДТП «Безпека пішоходів та пасажирів».

        Учасникам освітнього процесу було проведено інструктажі, тести, тематичні лекції. Години спілкування з цікавими вікторинами, подорожами, загадками, ребусами, кросвордами пройшли успішно серед учнів 5, 7 класів. Мазурок С.ІФ. запропонувала на уроках основ здоров'я практичні завдання, розв'язування ситуацій. Розроблені пам'ятки-буклети «За безпеку на дорозі».

        Оригінальність та фантазію проявили учні при створенні відеороликів «Молодь за безпеку дорожнього руху». Багато учнів виявили бажання виявити свої творчі здібності у мистецтві малюючи дорожні знаки, тротуари, пішоходні переходи тощо. Творчо та серйозно розкривали зміст теми «За безпеку на дорозі».

       Бібліотекарем Стогній Л.Л. оформлено виставка «Дитинству – безпечні дороги».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень