A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей № 4
Жашківської міської ради Черкаської області

Інноваційний тиждень. День 4. 13.02.2020 р.

Дата: 13.02.2020 15:19
Кількість переглядів: 560

Вчителька зарубіжної літератури Музика Галина Володимирівна провела у 5 класі відкритий урок -квест на тему "Елеонор Портер. Здоровязберігаючі елементи на уроці через «гру у радість» від Полліанни" . Майстерність, професіоналізз, уміння організації відповідного проекту справили позитивне враження на присутніх.

14 лютого весь світ відзначає День святого Валентина. У це свято прийнято не тільки дарувати валентинки, а й вітати своїх хороших друзів теплими словами.

Ось і педагог-організатор Мазурок Світлана Іванівна разом з учнівським самоврядуванням цікаво та змістовно провели розважальне шоу до Дня святого Валентина, в якому були задіяні діти з різних класів. Усі присутні отримали велике задоволення, позитивні емоції від побаченого.

Виховання любові до природи і збереження її - основне питання сьогодення.  Тому Ломачинська Валентина Миколаївна вихователь ГПД провела відкрите заняття "Ліс - це диво", на якому розвивала у дітей ціннісне ставлення до природи і лісу. Діти відчули емоційний відгук та розмаїття живої природи.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень