A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей № 4
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

"Емоції в кольорі"

Практичним психологом Волинець А.Л. було проведено з учнями 1 і 2 класу розвиткові заняття "Емоції в кольорі" з використанням вправ "Склянка моїх емоцій", "Хмарка настрою", "Долонька". Метою було ознайомити учнів з поняттям "емоції, настрій людини", розкрити їх значення та вплив на ментальне здоров'я, вчити розпізнавати різні види почуттів та емоцій, необхідність їхнього вираження з метою створення дружніх взаємин з однолітками.

14:48 06.03.2024

"Стоп булінг"

Практичним психологом Волинець А.Л. було проведено виховну годину "Стоп булінг" з учнями 5 класу. Метою було розкрити поняття "булінг", формувати нетерпимість до проявів агресії, розвивати співчутливе ставлення до жертв насилля, розвивати навички надання і отримання допомоги.

15:36 01.03.2024

З першим днем Весни!

Із давніх-давен Україна славилася своїми традиціями, звичаями, обрядами, які передавалися з покоління в покоління. У скарбниці української народної творчості від давнини збереглися обряди, пов'язані з певною порою року. Прихід весни був святом для наших предків. Весну закликали, її прихід відзначали піснями та танцями, хороводами. Раділи кожному її прояву: прольотів птахів, цвітінню природи, тож діти 2 класу теж закликали весну, співали пісні, грали в розваги з учителем музики Величко О.В. та педагогом - організатором Городнюк А.В.  

09:59 01.03.2024

"Вишиванка"

"Зима не триватиме вічно; жодна весна не пропустить своєї черги"

15:40 28.02.2024

Всеукраїнський конкурс до Дня Соборності

За ініціативою вчителя історії Загарією Я.В. учні нашого ліцею з 9 - 11 клас брали участь у Всеукраїнському конкурсі до Дня Соборності та отримали дипломи І та ІІ ступеня. Конкурс був цікавим, пізнавальним, інформативним. Ліцеїсти показали гарні результати і обізнаність з теми конкурсу!

16:33 27.02.2024

"Крим - це Україна!"

26 лютого - День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. Ця пам’ятна дата відносно нова. Вона була встановлена до річниці багатотисячного мітингу кримських татар та українців у місті Сімферополі на підтримку територіальної цілісності України у 2014 році. 26 лютого 2020 року Президент України Володимир Зеленський підписав указ № 58/2020 про встановлення 26 лютого в Україні Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, як щорічної пам'ятної дати. З учнями 6 класу була проведена виховна година "Крим - це Україна". Під час обговорення учні зробили висновок, що кожен регіон нашої країни неповторний, усвідомили взаємозв’язок між індивідуальною свободою, правами людини та її патріотичною відповідальністю. Історія України – це історія народу, який протягом багатьох століть боровся за свою незалежність. Ми – українці – сильна нація, і Україна – єдина країна!  Також була організована виставка малюнків "Мій Крим".

17:33 26.02.2024

«Вже два роки у нас лютий...»

24 лютого 2024 року минає два роки від початку війни. Цей день – не лише дата, а й символ стійкості та незламності українського народу, який протягом двох років мужньо бореться за свою свободу та незалежність. В нашому  закладi був проведений захід до повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

16:16 23.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень