A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей № 4
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всеукраїнська шкільна ліга" Пліч-о-пліч "

17 лютого на базі Жашківського ліцею №4 відбулися змагання з волейболу (дівчата). В рамках проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», який проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського. Змагалися команди Жашківського ліцею №4, Тетерівського ліцею, Вороненського ліцею та Острожанського ліцею. Команди показали відмінну майстерність, фізичну готовність та волю до перемоги. А кожен поєдинок  запам’ятався захоплюючою азартною, але дружньою боротьбою. Юні спортсменки відзначилися  безліччю  напружених і захопливих моментів та цікавою грою. Вітаємо юних спортсменок та бажаємо не зупинятися на досягнутому, нових перемог і сильного командного духу! РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!💙💛 #разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #ПлічоплічшкільнілігиЧеркащини #Черкащина_місце_сильних #Черкащина_шкільні_ліги

16:41 17.02.2024

"Перемоги нам, миру та добробуту!"

День єднання - молоде свято. В умовах війни воно набуло особливого сенсу - показати всьому світові, що ми сьогодні - як ніколи єдині і віримо в перемогу нашої держави.

17:09 16.02.2024

З Днем єднання України 💙💛

16 лютого 2022 року українці святкували День Єднання, адже в єдності наша сила. У цей невеликий час для нашої України дуже важливо триматися разом в родинному колі, у колективі в країні в цілому. То ж наша шкільна родина об'єдналася в ланцюг єдності для наближення Перемоги💙💛З Днем єднання! Хай живе Україна! Навіки – вільна! Навіки – незалежна! Хай мир, спокій та щастя панують на нашій рідній землі!!!

16:08 16.02.2024

Книжковий клуб

Справжні книголюби знають, що література - це не лише процес читання, а й безліч різноманітних речей, пов‘язаних з цим. Так учні 1 класу (класний керiвник Полонська Т.В.) створили власний книжковий клуб. Це була чудова нагода поділитися власне створеними книгами, почути цікаві оповідки та ще й пройти тестування з математики. Тепер у нашому класі є книгарня.

12:35 16.02.2024

День Святого Валентина

День закоханих в Україні та світі відзначають 14 лютого. Це свято  є символом любові, коли пари обмінюються привітаннями, щоб висловити свої почуття. День Святого Валентина - це не лише свято для закоханих, але й час, коли можна висловити свою любов і подяку друзям, членам родини, а іноді навіть колегам. У нашому ліцеї цей день провели на дуже позитивній ноті. У дружній атмосфері хлопці та дівчата змагались за звання найрозумніших, найспритніших та найактивніших. Цей розважальний захід відбувся у форматі одного з відомих в Україні  телешоу «Хто зверху?».  Кілька раундів з цікавими завданнями пройшли дуже швидко.  І хоча, відповідно до отриманих балів перемогла команда хлопців, без подарунків та сюрпризів не залишились і дівчата. Тож, бажаємо всім щирого кохання, весняного почуття закоханості, добра і віри. Будьте щасливі!!!

15:14 14.02.2024

Всеукраїнська шкільна ліга" Пліч-о-пліч "

10 лютого на базі Жашківського ліцею №4 відбулися змагання з волейболу. В рамках проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», який проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського. Змагалися команди Пугачівського ліцею, Литвинівської гімназії та Острожанського ліцею.

15:26 10.02.2024

Тиждень безпечного Інтернету

5-9 лютого наш заклад освіти долучився до відзначення Тижня безпечного Інтернету. Метою проведення Тижня безпеки в Інтернеті в нашому закладі є підвищення інформаційної компетентності учасників освітнього процесу, створення сприятливих умов для підготовки молодого покоління до життєдіяльності в інформаційному суспільстві, забезпечення захисту дитини від шкідливих інформаційних впливів, акцентування уваги на важливості безпечної поведінки у Всесвітній мережі. В рамках тижня педагогами нашого закладу проведено години спілкування на тему «Безпечний Інтернет», перегляд та обговорення відеороликів, проведено інтерактивні ігри «Безпечно-небезпечно», а також учні познайомилися з новими цікавими, а головне, безпечними Інтернет-ресурсами. Тепер наші здобувачі освіти будуть впевненіше почувати себе у всесвітній павутині.

16:25 09.02.2024

Читаємо разом! Читаємо вголос!

Щорічно у першу середу лютого світ відзначає цікаве і доволі молоде свято - Всесвітній день читання вголос. Наш ліцей також долучився до відзначення цього дня. В бібліотеці відбулася хвилинка-читалинка "Читаємо разом! Читаємо вголос!" Наші маленькі користувачі залюбки читали, святкуючи  радісне свято читання в оточенні книг. Так сподобалось, що вирішили читати вголос частіше: ЧИТАННЯ ВГОЛОС - ЦЕ СИЛА, ЦЕ КЛАС! ВОНО ОБ'ЄДНУЄ НАС! 

15:28 07.02.2024

Разом до перемоги!

Допомога ЗСУ - один із основних пріоритетів та обов’язків для кожного українця. Саме завдяки мужнім воїнам 💙💛 Вільної та Незалежної України ми маємо змогу працювати й продовжувати  освітній процес.

13:56 02.02.2024

Допомога ЗСУ!

Волонтерство в час війни, коли Україна виборює своє право на свободу — це ще один фронт, за який кожен із нас відповідальний. Сьогодні Жашківському ліцею №4 педагічному колективу, учням та батькам була вручена подяка за проявлену волонтерську ініціативу, допомогу захисникам, Батьківщині та за любов до України! Разом до перемоги! Слава Україні!🇺🇦

15:41 01.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень