A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей № 4
Жашківської міської ради Черкаської області

Сторінка психолога

Дата: від до Скинути

Міжнародний день без Інтернету

Психологом, Волинець А.Л була проведена година спілкування "Кібербулінг- загроза 21 століття" до Міжнародного дня без Інтернету. Метою було ознайомити учнів з поняттям кібербулінг, розкрити поняття "розважального медіанасильства", її зв'язок з порушенням прав людини, показати негативний вплив інформаційно-комунікативних   технологій на моделювання поведінки молоді.

15:36 31.01.2023

Європейський день боротьби з торгівлею людьми

До Європейського дня боротьби з торгівлею людьми психологом Анною Волинець було проведено з 7 класом годину спілкування "Сучасне рабство". Де метою було ознайомити учнів з протиправними явищами торгівлі людьми у сучасному суспільстві, виховати активну позицію щодо можливостей захисту своїх прав. Розвити навички безпечної поведінки і мати толерантне ставлення до людей, які потрапили в складні життєві обставини.

15:50 20.10.2022

#Мандруй Україною

До Всесвітнього дня туризму, 27 вересня, соціальним педагогом Жашківського ліцею N4 Анною Волинець був проведений квест з учнями 5 класу "З Україною в серці". Метою квесту є популяризація туризму в Україні та розвиток зв'язків між народами різних країн.

15:02 27.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень