A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей № 4
Жашківської міської ради Черкаської області

Інженерний тиждень

Дата: 26.01.2024 13:27
Кількість переглядів: 19

    З 22  по 26 січня учні 5 класу разом із асистентом вчителя Куцою О.О. долучилися до Інженерного тижня 2024 року. Ці дні досліджень та винаходів додали радощів дітям.
День 1. Ми любимо експериментувати та досліджувати. "Магічний пісок",  які дива можна побачити у воді? Над цим працювала учениця 5 класу Малюх Дар'я. 

День 2. #Інженернийтиждень починається активно і весело. Учениця 5 класу Малюх Дар'я виготовила цікаву механічну іграшку- забавку "Тіп-топ" 👣А потім випробувала її в дії.  Дівчинка дослідила, що з простих речей можна зробити такі несподівані інженерні рішення.

День 3. Активність "Лабіринт". Один за всіх, всі за одного. Учні 5 класу злегкістю справилися з завданням та проявили командний дух.
День 4. Учням 5 класу подобається досліджувати та експериментувати.  Використовуючи звичайні підручні засоби, які кожен має вдома, діти навчаються проводити справжні наукові досліди.

День 5. Створення невидимого чорнила – дуже захопливий процес! Усе, що вам необхідно – це деякі предмети домашнього вжитку і таємна сила води, соди, медичного спирту та куркуми. Ось так все просто! Учениця 5 класу Малюх Дар'я. 

Тиждень непомітно добіг кінця, завдання виконано, отож чекаємо наступного року й нові завдання з вірою у свої сили, та щасливе і мирне майбутнє нашої країни!
#інженернийтиждень
#томущоцікаво

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень