A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей № 4
Жашківської міської ради Черкаської області

Абетка здорового харчування

Дата: 15.10.2023 14:37
Кількість переглядів: 92

Проблема дотримання здорового харчування особливо актуальна в сучасному житті. В умовах війни для дітей вкрай важливо мати здоровий  та збалансований раціон. Від цього залежить їхнє самопочуття та імунітет.

Тема правильного харчування непроста для дитячої свідомості, особливо якщо йдеться про учнів початкової школи. Як вчителі, так і батьки стикаються з випадками відмови від споживання корисних продуктів та нерозуміння його значення. Говорити з дітьми про подібні речі потрібно лише зрозумілою їм мовою - мовою гри та розваг.

Вихованці групи продовженого дня нашого ліцею взяли участь у занятті "Абетка здорового харчування". В ігрові формі діти розширили свої знання про склад поживних речовин у їжі та їх значення для життєдіяльності організмі людини,  вчитися складати меню школяра для певних частин дня і пори року, розповідали про вміст в продуктах різних вітамінів, доводили необхідність вживання овочів і фруктів, склали пам'ятку здорового харчування , побудували харчову піраміду, обмінялися простими рецептами приготування корисних страв.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень