A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей № 4
Жашківської міської ради Черкаської області

Сторінка психолога

Дата: від до Скинути

Ти як?

В рамках плану заходів Всеукраїнської програми ментального здоров'я " Ти як?" психологом Волинець А.Л в 6 класі було проведено квест-гру "Моє психічне (ментальне) здоров'я" та 7 класі було проведено Всеукраїнський урок з ментального здоров'я. Метою було  сформувати у здобувачів освіти знання, вміння, навички, спрямовані на збереження, зміцнення ментального здоров’я. Сприяти визначенню та усвідомленню факторів, що впливають на психічне здоров’я, створенню умов для формування у здобувачів освіти позитивного ставлення до життя та власного здоров’я.Виховувати відповідальне ставлення до здоров’я; почуття особистої відповідальності;формувати інформаційну компетентність здобувачів освіти.

15:17 08.10.2023

Я -Супергерой!

В рамках плану заходів Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?", психологом Волинець А. Л. в 1 та 3 класі було проведено заходи "Ти як? Напевно Я - Супергерой! Урок підтримки ментального здоров'я, вправи "Маятник", " Я - Сонце", "Маніфест емоцій" для покращення психоемоційного стану школярів.

14:58 06.10.2023

Виховна година до Дня боротьби за права кримськотатарського народу та вшановання пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу.

Психологом Волинець А.Л в 10 класі була проведена виховна година до Дня боротьби за права кримськотатарського народу та вшановання пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу. Згадуючи трагічні події 1944 року, низько схиляємо голови перед усіма загиблими та насильно переселеними народами Криму. Щиро віримо, що всі страждання, тяжкі випробування кримськотатарського народу мають завершитися, адже є надія, що Україна відстоїть свою територіальну цілісність.

15:16 18.05.2023

Моє ставлення до субкультури ПВК "Рьодан"

В рамках плану заходів щодо профілактики поширення агресивної субкультури серед підлітків в 10 класі була проведена година спілкування і анкетування " Моє ставлення до субкультури ПВК "Рьодан". Метою було пригадати про агресивну субкультуру і її наслідки для підлітків.

10:58 05.05.2023

Творча дискусія "Молодіжні субкультури"

В рамках плану заходів щодо профілактики поширення агресивної субкультури серед підлітків у 7 класі була проведена творча дискусія "Молодіжні субкультури". Метою було ознайомити учнів з поняттям "субкультура", "молодіжна субкультура", виділити основні характеристики молодіжних субкультур, проаналізувати плюси і мінуси кожної молодіжної субкультури.

13:58 21.04.2023

ПВК Рьодан - загроза дестабілізації внутрішньої ситуації в Україні"

Психологом Волинець А.Л в рамках плану заходів щодо профілактики поширення агресивної субкультури серед підлітків у 8 класі було проведено годину спілкування " ПВК Рьодан - загроза дестабілізації внутрішньої ситуації в Україні".

14:31 13.04.2023

Міжнародний день щастя

Психологом Волинець А.Л була проведена виховна година до Міжнародного дня щастя. Метою було з'ясувати, що означає слово "щастя", що нам може принести щастя, як виглядає щаслива людина та, що потрібно для того, щоб бути щасливим.

11:15 20.03.2023

"Культура поведінки та спілкування"

В рамках місячника  морально-етичного виховання , психологом Волинець А.Л в 5 класі була проведена година спілкування "Культура поведінки та спілкування". Метою було навчити дітей основам культурної поведінки, виховати доброзичливе ставлення до оточуючих, сприяти поліпшенню психологічного клімату в класі, виховати в учнів повагу одне до одного і брати відповідальність за власні слова і вчинки.

14:13 01.03.2023

Локальні конфлікти, причини їх виникнення

Психологом Волинець А.Л було проведено годину спілкування "Локальні конфлікти, причини їх виникнення" з переглядом відео  до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших країн. Метою було розкрити поняття "локальний конфлікт"  і розширити знання учнів.

14:25 15.02.2023

Тестування з питань профорієнтацій з учнями 9 -11 класів

Вибір професії — невід’ємний етап у житті кожного. Робота і все, що з нею пов'язане, займає більшу половину життя людини. Знайти себе в світі професії – означає дістати можливість гідно заробляти, відчувати себе потрібним людям, максимально повно розкрити свої здібності. І тут найважливіше — не схибити, тому  в межах місячника профорієнтації було проведено  психологом Волинець А.Л тестування з питань профорієнтацій з учнями 9 -11 класів  саме в такому віці, коли дитина повинна серйозно усвідомлювати  питання професійного визначення, обрання майбутньої професії. Увагу учнів було акцентовано на те, що при виборі професії необхідно  враховувати свої інтереси, здібності, особливості характеру та фізичний стан.

11:42 09.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень