A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей № 4
Жашківської міської ради Черкаської області

Інклюзивна освіта

Дата: від до Скинути

Людина починається з добра!

Доброта – це дар, який породжує радість, щастя та любов. Додайте кілька із цих ідей у свою щоденну рутину - і ви будете поширювати позитивну енергію ланцюжком любові. 

13:09 13.11.2023

Квітка "Добро"

Асистентом учителя Куцою О.О. був проведений Всеукраїнський урок доброти,  присвячений гуманному та відповідальному ставленню до тварин. Під час уроку учениця 5 класу  із задоволенням ділилася досвідом догляду за домашніми улюбленцями, малювала улюблену тваринку. Також дівчинка пригадала основні правила поводження з тваринами, догляду за ними та створила квітку "Добро".

15:14 09.10.2023

Ми хочемо миру на нашій планеті

З нагоди Міжнародного дня миру асистент вчителя Куца О.О. провела інформаційну хвилинку "Ми хочемо миру на нашій  планеті".      

14:23 21.09.2023

❗️Тиждень безпеки дорожнього руху 🚦🚗❗️

📌Його головна мета — привернути увагу всіх учасників дорожнього руху до проблеми безпеки на дорогах, зниження рівня аварійності та ступеня тяжкості наслідків дорожньо-транспортних пригод, а також створення безпечний та комфортних умов для руху транспортних засобів, пішоходів та інших учасників дорожнього руху🚙🚗🚦❗️

13:47 17.05.2023

Чорнобильська катастрофа

26 квітня дякуємо за подвиг ліквідаторам наслідків  Чорнобильської катастрофи .  Асистентом вчителя Куцою О.О. було проведено годину спілкування з ученицею 4 класу, під час якої вшанували пам'ять громадян, які загинули під час трагедії на Чорнобильській атомній електростанції. Також розглянули  книжкову виставку  "Чорнобиль -  незагоєна рана України ", організовану бібліотекарем ліцею.

15:01 26.04.2023

Всесвітній день Землі

З нагоди відзначення Всесвітнього дня Землі асистент учителя Куца О.О. провела годину спілкування для учениці 4 класу, метою якої було навчити відчувати красу природи, виховувати любов і бережливе ставлення до неї, розвивати емоційність, небайдужість, інтерес до  збереження багатств Землі. Учениця переглянула відеоролик про   наслідки недбалого негативного впливу людини на довкілля та виготовила поробку "Планета Земля".

13:44 21.04.2023

Урок-бесіда "Безпечні канікули"

З настанням весняних канікул традиційно повторюють правила безпеки життєдіяльності.  Асистент учителя Куца О.О провела урок-бесіду "Безпечні канікули" метою якої було повторити правила дорожнього руху та пожежної безпеки,  пригадати правила поведінки з незнайомими  людьми  та поводження з тваринами; розвивати мислення та увагу учениці; вчити будувати алгоритми безпечної поведінки та виховувати самостійність.

15:55 31.03.2023

«6 цеглинок LEGO на заняттях зв'зного мовлення »

Використання LEGO на уроках  урізноманітнює і надає творчої зацікавленості у навчальному процесі, сприяє розвитку логічного мислення, вчить дітей конструювати, фантазувати. Застосування LEGO дає позитивні результати при засвоєнні навчального матеріалу, допомагає оволодінню здатності приймати і зберігати цілі і завдання навчальної діяльності, пошуку засобів їх здійснення, сприяє засвоєнню способів вирішення проблем творчого та пошукового характеру.  Результат, сучасні нушівці разом з вчителем навчаються через гру! Разом пізнаємо та створюємо. Працюючи з LEGO, дитина розвиває  просторову уяву. Добре організована робота з конструктором має великий потенціал: допомагає виробляти - посидючість, акуратність, терпіння, розвиває креативне мислення.

12:46 10.03.2023

Учениця 4 класу вчилася  писати  запрошення та вітання своїм друзям і рідним.

У святкові дні люди запрошують одне одного в гості, щоб поділитися своєю радістю, вітають одне одного листами, листівками, телеграмами. Сьогодні учениця 4 класу вчилася  писати  запрошення та вітання своїм друзям і рідним. Асистент вчителя Куца О.О,  провела урок розвитку зв'язного мовлення.  Метою було формувати вміння складати й оформляти письмові запрошення та привітання; розвивати письмове й усне мовлення; закріплювати навички вживання звертань; виховувати почуття любові та поваги одне до одного.

14:29 02.03.2023

Людина —  істота дієва і допитлива.

Людина —  істота дієва і допитлива. Людський розум створив нові технології, що дозволили полетіти ген-ген від Землі назустріч космічним відкриттям.  Космос - це безмежний простір, який людина буде досліджувати постійно поки не вичерпається її цікавість, допитливість.  Сьогодні 4 клас спробували себе у ролі конструкторів космічних ракет.

08:20 01.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень