A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей № 4
Жашківської міської ради Черкаської області

Інклюзивна освіта

Дата: від до Скинути

Подаруй до Дня закоханих своє серденько Героям України!

Подаруй до Дня закоханих своє серденько Героям України! Під таким гаслом пройшла патріотична година спілкування з ученицею 4 класу (асистент вчителя Куца О.О) Дівчинка виготовила вітальні листівки. Все для того, аби її тато військовий отримав свою "Валентинку" у цей день.

16:51 14.02.2023

Життя й здоров’я - це безцінний дар.

Не забувай про це ніколи,         Живеш ти в місті чи в селі,        Подумай, як життя прожити?        Ти слід  залишиш наб землі —        То треба гарний залишити!    Учениці 4 класу асистент вчителя Куца Ольга Олегівна провела бесіду “ Найбільше багатство - здоров’я !”  Від життєрадісності, бадьорості дітей залежить їхнє духовне життя, світогляд, розумовий розвиток, міцність знань, віра у свої сили. Дитяча медсестра Оксана Вікторівна Чернишенко , ознайомила ученицю з  правилами  догляду за своїм здоров’ям і життям в цілому. Дівчинка залишилася задоволена від проведеної бесіди, а також отримали багато цікавої і корисної інформації . Отже,здоров’я усім, миру та ПЕРЕМОГИ!🇺🇦         Безцінний скарб, що ми здоров’ям звемо,                                         Із юних літ нам треба берегти,          Адже нічого більше нам не треба,          Щоб тільки всі здорові були ми!!!

12:43 08.02.2023

Мільйони різних "Я", а разом - Україна!

Ми всі - одна сім'я, єдина ми родина. Мільйони різних "Я", а разом - Україна!» Саме ці слова стали девізом виховного заняття, яке провела асистент вчителя Куца О.О,  для учениці 4 класу.

09:27 23.01.2023

День Збройних Сил України

День Збройних сил України відзначається щорічно 6 грудня. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ - це меч і щит України, наша опора і захист. Виховну годину присвячену Дню Збройних сил України для учениці 4 класу провела асистент вчителя Куца О.О. Мета якої: виховувати повагу до українських захисників, до історичного минулого своєї держави, формувати почуття патріотизму, толерантності, національної свідомості та гордості за свою Батьківщину.

10:08 06.12.2022

День домашніх тварин

Щорічно 30 листопада відзначається день домашніх тварин. Девізом цього дня стали слова маленького принца з твору Антуана де Сент-Екзюпері: " Ти завжди у відповіді за тих, кого приручив", які звернені до усього людства. Пізнавальну інформацію про домашніх тварин повідомила учениці 4 класу асистент вчителя Куца О.О.

15:28 30.11.2022

День пам'яті жертв Голодомору

День пам'яті жертв голодомору- щорічний національний пам'ятний день в Україні. Наш ліцей також не був осторонь цього дня. Учениці 4 класу було проведено бесіду на тему "Ніколи знову", метою якої було вшанувати пам'ять жертв Голодомору. Разом із асистентом вчителя Куцою О.О.  дитина виготовила ангелочка та відвідала інсталяцію присвячену Голодомору 1932-1933рр.

14:30 24.11.2022

Проєкт  "Від давнини до сьогодення"

Сьогодні учні 4 класу працювали над проєктом  "Від давнини до сьогодення". Разом із асистентом вчителя Куцою О.О. учениця з особливими освітніми потребами презентувала свою роботу. Під час проєкту було показано учням, як виглядали телевізори в минулому і як вони змінилися в  сьогоденні.  Здобутий досвід під час виконання проєктів, навчає дітей умінню  працювати  у групах, мислити творчо і оцінювати свою роботу.

13:31 22.11.2022

Каштани – це маленьке диво

Каштани – це маленьке диво. Можна просто назбирати цілі кишені каштанів і бути щасливим, але ще каштани можна використати для створення  виробів.   Цікаве поєднання пластиліну і каштанів.Ось приклад  використання каштанів. (Асистент вчителя Куца О.О)

13:23 28.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень