A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей № 4
Жашківської міської ради Черкаської області

Шкільна бібліотека

Дата: від до Скинути

📚20 березня Всесвітній день казки.

📙Казка — це чарівний світ фантазії, цікаві пригоди, та зустрічі з улюбленими героями, які навчають мудрості, виховують у дітей кращі людські риси: добро, справедливість, відвагу та мужність. Дуже важливо ще з раннього дитинства  прищепити дитині любов до казки щоб вона захоплювалася книгами. Юні читачі, сьогодні завітали до дитячої бібліотеки поринули в захоплюючий та незвичайний світ пригод, дива, чародійства.  А ще  ознайомилися з найцікавішими казками з усього світу!

12:15 20.03.2023

19 березня, День народження святкує душа української поезії - Ліна Костенко.🌷🌷🌷

Разом з дітьми 5 класу пригадали  видатну сучасну українську поетесу, своїм життям і творчістю вона засвідчує несхитну мужність, палку любов до України. Вона — одна з тих митців, хто не втратив людської гідності в часи переслідувань, не йшов на компроміс з владою, бо свою позицію поетеса завжди виражала прямо і відкрито. Ліна Костенко — справжній майстер художнього слова. ЇЇ поезія — це приклад самовідданого і шляхетного служіння народові. Вона пробуджує почуття добра і справедливості, творить у людині людину, по — філософськи осмислює зміст життєвих проблем. Її слово надихає та окрилює. А головне - об'єднує нас навколо спільних цінностей та української ідеї.  #Поезія_це_завжди_неповторність_ЗО_Жашківської_МТГ

11:17 20.03.2023

Шевченківські дні

Чи можна уявити українську сім'ю, де б не любили Кобзаря і не згадували б його вірші.                                                          9 березня , день який дав  світові   Т. Г. Шевченка  - великого сина , великого народу. Минають роки, спливають віки, але слово Шевченка живе і вічно буде жити. "Шевченкове слово у віках не старіє"- під таким  девізом  долучилися  вшанувати  Митця наша бібліотека разом з учнями 7 класу. По всьому світу постать Шевченка прославляє Україну, а ми возвеличуємо його своїми заходами, бо навіки Шевченко залишиться в нашій пам'яті, бо є і буде Україна і український народ,  який пам'ятає його заповітні слова:        " Свою Україну  любіть,                           Любіть її во время люте..."

15:35 09.03.2023

Майстер-клас "З любов'ю до України"

 Наше серце в кольорах України. Наше серце належить її. 💛💙 Цікаво, творчо, та з любов'ю в серцях провели сьогодні свій вільний час юні читачі. До Дня закоханих у бібліотеці проведено патріотичний майстер - клас "З любов'ю до України". Під час зустрічі лунали слова підтримки та вдячності нашій країні і її мужнім захисникам. З любов'ю до України, відвідувачі бібліотеки виготовили святкову патріотичну валентинку.

15:02 14.02.2023

Зима - пора чудес

Казкова атмосфера запанувала в бібліотеці нашого ліцею.Зима - не тільки найзатишніша пора року, а й найбільш книжкова пора.  Думаю багато хто зі мною погодиться:холодний зимовий вечір найкраще присвятити приємний книзі. Загорнутися у теплий плед, зігрітися ароматним чаєм, поласувати чимось смачненьким і зануритися у захопливу історію...  До уваги дітей виставка-інсталяція "Зима - пора чудес "Миру вам та веселих свят! Щасливого Нового Року!

11:20 06.01.2023

#національний _тиждень_читання #До_дня_Святого_Миколая

                      Прощу в тебе, Миколаю...               Заглядає в хату нічка -                Миколай задує свічку,        Прошепоче в снах тихенько :        "Все я чую...Спи, маленька..."                           Роман Твердохліб  Саме такими чудовими віршованими, рядками - чекають наші діточки на Миколая! Нехай Миколаєве чудо не омине жодної дитини, кожного дому та наповнить радістю серця всіх українців.  Покладе Святий Миколай під подушку кожному здоров'я та Перемогу. #віримо_в_чудо_Святого_Миколая_2022

14:04 19.12.2022

«Григорій Сковорода – сучасний світоч для української молоді».

З нагоди 300-річчя з дня народження Григорія Сковороди завідувач бібліотеки  ліцею Галина Дишлева взяла участь у  онлайн конференції  «Григорій Сковорода – сучасний світоч для української молоді».

14:37 02.12.2022

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек  "В нас єдина мета - Україна свята нездоланна ніким і ніколи"  підготувала завідувач бібліотеки Дишлева Галина Олексіївна.

15:12 31.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень