A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей № 4
Жашківської міської ради Черкаської області

Шкільна бібліотека

Дата: від до Скинути

Осінні барви

Сьогодні в нашій бібліотеці було гамірно, весело та цікаво. Ми не можемо залишити без уваги наших найактивніших  користувачів, які завжди готові до пригод і відкриті до нових знань. У рамках підготовки до Всеукраїнського місячника, бібліотекарем закладу Дишлевою Г.О. було проведено захід "Осінні барви".

15:12 17.10.2023

Міжнародний день Дівчаток!

                 11 жовтня - Міжнародний день дівчат! Хочу привітати з цим незвичайним святом, моїх чарівних, найкращих, найактивниших читайликів. Діти - це наша головна цінність та сенс життя. 

12:52 11.10.2023

Тварини наші друзі

В сучасному світі людина все далі відходить від природи. Спілкування з нею поступово заміщується соціальними  мережами, комп'ютерними іграми, віртуальним світом. Дуже часто ми  забуваємо, що порд з нами живуть вірні друзі - тварини. Вони відданими очима дивляться на нас, очікуючи уваги та любові. У бібліотеці нашого ліцею відбулася виставка присвячена до Всесвітнього дня тварин. Вони для нас лише сторінка життя, а ми для них і є все життя.

11:05 04.10.2023

Козацького роду нема переводу!

Напередодні 1 жовтня, в нашому ліцеї  в рамках місячника шкільних бібліотек та з  метою виховання  патріотизму, розширення знань про минуле нашого народу, провела (бібліотекар Дишлева Г.О.) для учнів 4 касу годину спілкування "Козацького роду нема переводу". Учні позширили свої знання про козаків і ознайомилися з книгами які є даної теми у бібліотеці.

16:08 01.10.2023

Місячник безпеки дорожнього руху

            На жаль, статистика дорожньо-транспортних пригод за участю дітей щороку невпинно зростає… Незалежно від того, ходять діти пішки або користуються транспортними засобами, їх слід навчати правилам безпеки на дорозі.

10:59 19.09.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху

У рамках проведення тижня "Безпеки дорожнього руху" була організована бібліатекарем ліцею, Дишлевою Галиною Олексієвною, тематична виставка літератури "Твій друг - безпечний рух". Метою якої було розширення знань про безпечну поведінку на дорогах, розвиток вмінь і навичок свідомо дотримуватися правил дорожнього руху, виховання поваги до встановлених правил і бажання їх знати та виконувати. 

16:25 19.05.2023

Чорнобиль - незагоєна рана України

Чорнобиль…  Слово це стало символом горя, страждання та покинутих домівок.  Минуло 37 років від того дня, коли Україну спіткала страшна трагедія – техногенно-екологічна катастрофа, спричинена вибухом реактора четвертого енергоблоку Чорнобильської атомної електростанції, яка нанесла непоправної шкоди довкіллю та здоров’ю людей. Якби не подвиг простих людей, які ризикуючи власним життям і здоров’ям, врятували нас від подальшого поширення радіації, то важко навіть спрогнозувати повні масштаби трагедії не лише для України, а й для всього світу. Аварію на ЧАЕС називають найбільшою та найстрашнішою ядерною катастрофою мирного часу, наслідки якої відчуватимуть чимало поколінь.   Сьогодні в нашому ліцеї пройшла виставка "Чорнобиль - незагоєна  рана України",  учні 9 класу (з бібліотекарем Дишлевою Г.О.)  вшанували хвилиною мовчання тих, хто загинув.  Пам‘ятаємо…

14:59 26.04.2023

Всесвітній день Землі

22 квітня відзначається  Всесвітній день Землі🌎. У цей день у різних куточках світу проводять різноманітні заходи, які закликають  людей бути уважнішими до тендітного і вразливого навколишнього середовища на планеті Земля🌏. У нашому ліцеї  учителем основ здоров'я Дишлевою Г.О. проведено годину спілкування з елементами практичних занять з учнями 5 класу «За нас ніхто планету не врятує», під час якої привертали увагу до проблем планети та нагадали, що кожен з нас повинен берегти нашу матінку-Землю.        Діти мали змогу дати слова-обіцянки планеті, які кожному під силу: очистити від сміття берег улюбленої річки, посадити дерево, хоча б на один день відмовитись від користуванням автотранспортом, економно користуватися водою тощо. Таким чином, довели, що кожен житель планети може внести свій маленький вклад у справу захисту та відновлення довкілля.  Хоча це й дрібниці, але допомагають нам врятувати природу Землі, зберегти добробут нашого великого спільного Дому.

15:11 22.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень