A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей № 4
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тренінг з тактичної медицини

28 березня наш ліцей відвідав Жашківський ліцей №3, де відбувся тренінг з тактичної медицини для роїв середньої та старшої вікових груп Всеукраїнської дитячої юнацької військово –патріотичної гри «Сокіл» (Джура). 

15:36 28.03.2024

Засідання атестаційної комісії

28 березня було проведено засідання атестаційної комісії І рівня. В ході атестації  наші педагоги: Підпалок Л.Д. вчитель початкових класів, Посєвіна О.В. вчитель фізичної культури, Загарія Я.В. вчитель історії та правознавства поділилися методами та формами роботи, презентували  власний досвід, зробили самоаналіз роботи в міжатестаційний період.

15:21 28.03.2024

«Подорож безпечним онлайн-простором»

У 6 класі вчителем ЗБД Дишлевою Г.О. було проведено заняття «Подорож безпечним онлайн-простором». Складно уявити без нього наше сучасне життя! В Інтернеті ми можемо знайти безліч цікавинок! У будь-який момент ми можемо поспілкуватися із друзями з кожного куточку світу! Можемо надіслати листа та отримати відповідь протягом хвилини! Діти з цікавістю передивилися відеофрагменти «Корисні підказки. Увага! Інтернет!»  та склали пам'ятку «Безпека в Інтернеті». Бережіть себе!

11:08 28.03.2024

"Ментальне здоров'я - міф чи факт"

Ментальне здоров’я – це не лише відсутність розладів, а й внутрішні ресурси для того, аби активно жити, реалізувати свої здібності, працювати, піклуватися про інших, пам’ятаючи й про себе. Ментальне здоров’я є невід’ємною частиною щасливого життя. Тому, психологом Волинець А.Л. було проведено з учнями 8 класу гру "Ментальне здоров'я - міф чи факт" і психологічні хвилинки  "Палець вверх", "Руханка сили". Діти отримали  багато корисних порад, позитивні емоції та взяли у свою «скарбничку знань» інформацію про підтримку ментального здоров’я.

11:38 27.03.2024

"Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги"

23 березня проходили змагання || етапу проєкту "Пліч-о-Пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" з футзалу. У між шкільних іграх взяли участь 9 команд юнаків із закладів освіти Жашківської ТГ

15:13 23.03.2024

"Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги"

23 березня на базі Жашківського ліцею №4 відбулися змагання з черлідингу. В рамках ІІ етапу проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги», який проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського. Змагалися команди Жашківського ліцею №1,№2 №3, №4, Соколівського опорного ліцею та Бузівського ліцею.

13:14 23.03.2024

"Мої долоньки проти булінгу!"

Булінг у школі - одна з найактуальніших проблем у дитячих колективах, яка часто призводить до зниження успішності, емоційних розладів і набагато гірших наслідків.

12:09 22.03.2024

«Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»

У Жашківському ліцеї розпочався І етап змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнської шкільної ліги», учні 5-6 класів змагалися з виду спорту – футзал. Це наймасштабніший спортивний проєкт Офісу президента спільно з Міністерством освіти й Міністерством спорту, розроблений за світовим та європейським досвідом. Гасло цих змагань - «Пліч-о-пліч. РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО». На учнів очікують захопливі етапи змагань на різних рівнях у п’яти видах спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування та чирлідинг. Цей проєкт створений для того, щоб залучити наших школярів до активного способу життя, до постійної змагальної практики, до психоемоційної реабілітації, навчити їх боротися та перемагати, тому що діти, які зростають у наш час, цього дійсно потребують. Проєкт дійсно дуже потужний та має великі можливості на майбутнє!

11:26 21.03.2024

Разом до перемоги!

20 березня у Жашківському ліцеї №4 відбувся благодійний ярмарок. До участі у благодійному зборі коштів на потреби ЗСУ долучилися батьки, учні та педагоги. Домашню випічку охоче розкуповували не тільки діти, а й батьки та вчителі. 

16:42 20.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень