A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей № 4
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

"Чорно - біла історія. Акт Злуки"

У Жашківському ліцеї №4  вчителем історії Загарією Я.В. були проведені різноманітні заходи присвячені Дню Соборності України. В 11 класі з метою повторення подій, які передували та тим, які відображали Акт Злуки був проведений урок "Чорно - біла історія. Акт Злуки" У 9 класі до Дня Соборності була проведена інтелектуальна гра  "Україніада", де учні демонстрували свої знання щодо своєї країни. У 8 класі учителем були розроблені ребуси до Дня Соборності, які учні із задоволенням розв'язували.

15:35 22.01.2024

"Єднаймося заради України"

22 січня український народ відзначає величну дату своєї багатовікової історії - День Соборності. У цей день відбулося об'єднання українських земель у єдину самостійну державу.

15:03 22.01.2024

З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ!

22 січня ми святкуємо День Соборності України - день, що символізує нашу єдність. Класний керівник Підпалок Л.Д. з учнями 4 класу провели виховну годину "Україна єдина". Нехай кожен з нас збереже силу духу, бадьорість та оптимізм. Нехай у кожній родині буде мир і спокій, любов і взаєморозуміння. Віримо в майбутнє рідної країни.

14:20 22.01.2024

«Україна – Соборна і єдина, і нам її історію творить!».

Українська мрія - єдність, свобода та незалежність. Серед знаменних дат календаря 22 січня – дата, яка здійснила віковічні мрії, якими жили і за які вмирали кращі сини України. Вона стала датою проголошення Акту Злуки УНР та ЗУНР, а з грудня 2011 року святкується як День Соборності та Свободи України.  До Дня Соборності України  в ліцеї №4 класним керівником 11 класу Гливенко Н.С. було проведено виховну годину «Україна – Соборна і єдина, і нам її історію творить!». Проведений захід посилив віру в те, що територіальна цілісність нашої Батьківщини, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною. Ми ще більше упевнилися, що «Україна – єдина країна». Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з трепетом зберігати цей безцінний скарб! Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за цю прекрасну країну - Україну!

12:09 22.01.2024

Фоточелендж "Майоріє прапор України

Учениця 9 класу Жашківського ліцею #4, Бородіна Олена, долучається до обласного фоточеленджу "Майоріє прапор України" від Черкаський обласний Центр туризму, краєзнавства і екскурсій

11:14 21.01.2024

Фоточелендж "Майоріє прапор України"

Учні 3 класу Жашківського ліцею # 4 долучаються до обласного фоточеленджу "Майоріє прапор України" від Черкаський обласний Центр туризму, краєзнавства і екскурсій .

10:00 21.01.2024

Фоточелендж "Майоріє прапор України"

Учні 7 класу (класний керівник Каналюк А.В.) Жашківського ліцею # 4 долучаються до обласного фоточеленджу "Майоріє прапор України" від Черкаський обласний Центр туризму, краєзнавства і екскурсій.

14:39 20.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень